یزدفردا: استاندار یزد با تقدیر از شهرداری یزد بابت تشکیل ستاد مهر و کمک به آموزش و پرورش، گفت: این ستاد باید در تمام نقاط استان تشکیل شده و شهرداری ها به کمک آموزش و پرورش بیایند.

به گزارش یزدفردا: مهران فاطمی با اشاره به گزارش ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد در نشست شورای آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: این که شهرداری یزد ستادی برای کمک به آموزش و پرورش تشکیل دهد و چهار کمیته خوب حمل و نقل، ترافکی، زیباسازی و مناسب‌سازی معابر ذیل آن تشکیل دهد اقدام بسیار خوبی است.

فاطمی بیان کرد: به عنوان مصوبه از تمام فرمانداران می‌خواهیم که پیگیری کنند تا نمونه این ستاد در تمام استان تشکیل شود و شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در این حوزه کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام یک پیوست فرهنگی و اجرایی است که از سوی شهرداری یزد برای حوزه دانش آموزی و آموزش و پرورش شهر یزد ایجاد شده که می تواند به تمامی ادارات و نهادهای استان تعمیم داده شود تا هر یک از ادارات وظایفی که در این حوزه دارند را عمل کنند.​​​​​​​

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا